top of page
Kaart Eikenhof-05.png

Pal in het levendige centrum van Kapellen, maar tegelijkertijd in alle rust en in het groen, komt het nieuwe woonconcept Eikenhof. 

Schermafbeelding 2021-12-17 om 11.12.58.png
Schermafbeelding 2021-12-17 om 11.20.46.png
Schermafbeelding 2021-12-17 om 11.19.15.png
shutterstock_340425392.jpg

In Eikenhof woon je in een zalig groene en serene omgeving, waar je helemaal tot jezelf komt en van de rust geniet. Tegelijkertijd woon je op een zucht van het centrum van Kapellen. Op enkele minuten stappen bevind je je in de gezellige winkelwandelstraten van deze aangename gemeente en vind je alles wat je nodig hebt voor het dagdagelijkse leven, van kapper tot beenhouwer of supermarkt, een ruim scholenaanbod, het station … Daarnaast biedt het centrum heel wat mogelijkheden om je te ontspannen. Een terrasje doen in de zomer, relaxed shoppen, een etentje op restaurant … Het kan hier allemaal op wandelafstand.

Slide 1

Kapellen is een waar paradijs voor fietsers en wandelaars.

shutterstock_1465079435.jpg

Niet alleen natuurliefhebbers komen aan hun trekken in de buurt. Dankzij de talrijke landelijke weggetjes die zich door het landschap slingeren, is Kapellen ook een paradijs voor fietsers en wandelaars. Deze routes brengen je langs de meest idyllische plekjes van de streek, maar bijvoorbeeld ook langs de talrijke kastelen die de buurt rijk is. Bij een bezoek aan Kapellen springen deze kastelen - een zeventigtal in totaal - onmiddellijk in het oog. Zij hoorden toe aan adellijke families die hier verbleven.

Maar liefst 3/4 van het grondgebied in Kapellen bestaat uit bossen en natuurgebied.

bottom of page